Dyme

Dyme is een start-up met een duidelijke missie. Jou meer controle geven over je geld. Met de app heb je een super overzicht over je uitgaven en vaste lasten. En kun je met één klik abonnementen opzeggen. Maar dat is nog niet alles, want Dyme kan ook je vaste lasten en abonnementsprijzen voor je verlagen. Bij Dyme ben ik bijna een jaar lang de vaste in-house copywriter geweest. Ik schreef e-mails, blog posts, social posts, betalingsherinneringen en Pitch Decks en scherpte de tone-of-voice aan.

Wij dachten onze copy altijd wel zelf te kunnen schrijven, maar pas toen Charlie zich erover ging buigen, kwam er lijn in, kreeg het karakter en boekten we resultaten die we eerder niet voor mogelijk hielden. Van microcopy in onze app tot bedrijfsbrede schrijfrichtlijnen in ons brand book en van conversie e-mails tot privacy voorwaarden: laat het maar aan Charlie over.”

David Schogt
Co-Founder & Chief of Brand, Dyme

E-mails

Ik schreef bij Dyme een stuk of 25 e-mailseries. Dit ging om series van tussen de 3 en 5 mailtjes met een specifiek doel. Om een app user een besparing aan te laten vragen bijvoorbeeld. Automatische mails die aanvoelen alsof een vriend of vriendin ze geschreven heeft. Zo versterk je je merk en komt een omzetstijging vanzelf.

Blogs

De 5 psychologische trucjes van loterijen

Loterijen maken gebruik van smerige trucjes en de meest kwetsbaren in de samenleving zijn hier het meest vatbaar voor.

Socials

Tone-of-voice

Ik breidde de tone-of-voice van Dyme flink uit met stemmen zodat het veel duidelijker wordt hoe Dyme moet klinken.

Ook een vaste copywriter nodig?

Maak een website of blog op WordPress.com