Vaste copywriter

Stel nou dat je iedere week goeie teksten nodig hebt. Voor op je website, socials of deurmat van je klant. Huur mij dan op vaste dagen in. Kom ik bij je aan een bureau zitten buffelen. En kunnen jij en ik heel makkelijk schakelen.

Schrijven, verbeteren en trainen

Ik kan allerlei soorten teksten voor je schrijven. E-mails, Insta’s en Two Pagers bijvoorbeeld. Zelfs een betalingsherinnering. Ook kan ik teksten van je collega’s verbeteren. En ze trainen (maar daar spreken we los iets over af).

Dagtarief € 600

Le moi, bij jou op kantoor 🤗

Bij Dyme gaat dit al heel lekker

Ik doe dit nu ook voor Dyme. Een superslimme start-up in de Jordaan die ervoor zorgt dat jij en ik nooit meer te veel betalen voor abonnementen, streamingdiensten en vaste lasten. David Schogt (Chief Brand Officer) hengelde me daar naar binnen. David: “Potverdorie, wat een lekkere teksten. Ik zat er even helemaal in en wilde m’n rekening gaan koppelen, maar zag toen dat ik het al had gedaan…” (want hij is co-founder).

Hoe werkt dit?

  • We spreken maandelijks af welke vaste dagen ik bij je op kantoor kom werken (in de regio Amsterdam).
  • Na afloop van de maand stuur ik je de factuur voor de dagen die ik heb gewerkt.
  • Minimaal 2 dagen per maand.

Content shoppen

Bij de Content Shop bestel je hoge kwaliteit teksten voor vaste prijzen. Dat scheelt je gedoe. Handig als je vrijblijvend de kracht van content een keertje wil uitproberen. Of als je juist op regelmatige basis je volgers wil trakteren op een enorme berg verse inspiratie.

Over de schrijver.

Ik ben Charlie Vielvoye en ik bestier deze Content Shop. Ik breng een hoop ervaring mee als schrijver. Ik vind het fantastisch om organisaties op vaste basis vooruit te helpen. Zullen we maar gelijk beginnen?

Ho-ho, ik wil eerst even kennis maken.

Dat kan natuurlijk. Mailen of bellen mag altijd!

info(at)charlievielvoye.com

Foto’s Slideshow: Renée van der Heide In Beeld