Krantenadvertentie

Ga je voor groot met je campagne? Met een paginagrote advertentie in de dagbladen bijvoorbeeld? Kan ik je bij helpen. Op basis van je campagne-idee en wat je me vertelt schrijf ik de tekst voor je.

Hoe vlieg jij dit aan, Charlie?

Grondig. We starten met een sessie van een ochtend met een clubje van max 6. De vormgever, hoofd marketing, en het liefst ook iemand op C-level (CEO, directeur) is hierbij. Ik stel vragen en geef jullie schrijfopdrachten. Op basis hiervan werk ik een eerste versie in 3 richtingen uit.

Die kom ik presenteren in een volgende sessie. We kiezen een richting en herschrijven samen delen van de tekst. Ik neem dit mee en lever de definitieve versie op. De doorlooptijd is 3 weken. Ik maakte eerder een 1/1-advertentie voor De Koffiejongens.


1e sessie van 3 uur

€7502e sessie van 3 uur

€750Schrijfwerk

12 uurá

€125Totaal

€3.000


Kun je ook het idee bedenken?

Heb je nog helemaal geen campagne-idee uitgedacht? Dan help ik je daar ook bij. Komt er een sessie bij en wordt de doorlooptijd 1-2 weken langer.

Content shoppen

Bij de Content Shop bestel je hoge kwaliteit teksten voor vaste prijzen. Dat scheelt je gedoe. Handig als je vrijblijvend de kracht van content een keertje wil uitproberen. Of als je juist op regelmatige basis je volgers wil trakteren op een enorme berg verse inspiratie.

Over de schrijver.

Ik ben Charlie Vielvoye en ik bestier deze Content Shop. Ik breng een hoop ervaring mee als schrijver. Ik vind het fantastisch om organisaties te helpen met een prachtadvertentie voor in de krant. Zullen we maar gelijk beginnen?

Ho-ho, ik wil eerst even kennis maken.

Dat kan natuurlijk. Mailen of bellen mag altijd!

info(at)charlievielvoye.com

Foto’s Slideshow: Renée van der Heide In Beeld

Maak een website of blog op WordPress.com