Manifest

Heb je een verhaal te vertellen met je merk? En wil je dat van de daken schreeuwen? Dan is een manifest wat voor jou. Een manifest is een verhaal van een woord of 200 dat past op één kantje. Met grofweg deze opbouw: Dit zijn wij, hier staan we voor, doe je mee?

Hoe maak je een manifest?

Een manifest moet echt van binnenuit komen. Het is geen saus. We gaan dus twee keer een hele ochtend aan de slag met elkaar. In een groepje van max 10. Op C-level. Dus met de CEO, directeur of artistiek leider erbij.

Ik stel vragen en neem schrijfopdrachten mee. Op basis van wat ik ophaal schrijf ik direct een eerste versie. Tijdens de tweede sessie maken we samen die eerste versie onvoorstelbaar veel beter. Ik neem de verrijkingen mee, maak het manifest af en kom de definitieve versie aan je presenteren. Ziezo.


1e creatieve sessie

€1.0002e creatieve sessie

€1.000Schrijfwerk

16 uurá

€100Totaal

€3.600


Een bloedeigen verhaal over je merk

Waarom?

Een manifest is een vuist op tafel. ZO. Dit zijn we. Dit doen we. Dit is ons vak. Het is prachtig om te hebben. En uit te dragen. Je kan het bijvoorbeeld op de muren van je pand kalken. Want dat wil je straks. Je leert ook zo 65 nieuwe dingen over je bedrijf, NGO of theater. Want we gaan doorakkeren samen. Dat is de absurd grote bijvangst van deze reis.

Benieuwd? Check dit voorbeeld!

Content shoppen

Bij de Content Shop bestel je hoge kwaliteit teksten voor vaste prijzen. Dat scheelt je gedoe. Handig als je vrijblijvend de kracht van content een keertje wil uitproberen. Of als je juist op regelmatige basis je volgers wil trakteren op een enorme berg verse inspiratie.

Over de schrijver.

Ik ben Charlie Vielvoye en ik bestier deze Content Shop. Ik breng een hoop ervaring mee als schrijver. Ik vind het fantastisch om organisaties te helpen met een sterk statement over wat ze doen. Zullen we maar gelijk beginnen?

Ho-ho, ik wil eerst even kennis maken.

Dat kan natuurlijk. Mailen of bellen mag altijd!

info(at)charlievielvoye.com

Foto’s Slideshow: Renée van der Heide In Beeld

Maak een website of blog op WordPress.com