In-depth Blog

  • Een diepgaande blog over één of meerdere onderwerpen.
  • Hoge deelbaarheid op sociale media en in netwerk.
  • 7 minuten leestijd = ideale lengte volgens Medium.

Briefing

45 m.Conceptversie

1Correctierondes

2Eindproduct

1Aantal woorden

1.600


Ga voor een potentiële SEO-topper

Wil je je lezer tot nieuwe inzichten laten komen? En heb je heel veel te vertellen over één of meerdere onderwerpen? Ga dan voor een In-depth Blog van 1.600 woorden waarmee je echt thuis kan komen.

Uit onderzoek blijken de best scorende artikelen op Google deze lengte te hebben. Iets voor jou ook? Als je op Bestel klikt plannen we gelijk een briefing van 45 minuten in. Daarna ga ik direct aan de slag voor je. Goed om te weten: er zijn 2 correctierondes bij de prijs inbegrepen.

Achteloos content shoppen

Bij de Content Shop bestel je hoge kwaliteit teksten voor vaste prijzen. Dat scheelt je gedoe. Handig als je vrijblijvend de kracht van content een keertje wil uitproberen. Of als je juist op regelmatige basis je volgers wil trakteren op een enorme berg verse inspiratie.

Over de schrijver.

Ik ben Charlie Vielvoye en ik bestier deze Content Shop. Ik breng een hoop ervaring mee als schrijver. Ik vind het fantastisch om mijn tanden in taaie onderwerpen te zetten en er dan ook nog eens 99,98% pure chocola van te maken. Voor jou, maar vooral voor je lezer. Zullen we maar gelijk beginnen?

Ho-ho, ik wil eerst even kennis maken.

Dat kan natuurlijk. Mailen of bellen mag altijd!

info(at)charlievielvoye.com

Foto’s Slideshow: Renée van der Heide In Beeld

Maak een website of blog op WordPress.com