Founder / Colleague Story

  • Geef een inkijkje in jouw bedrijfscultuur.
  • Laat zien wat jouw organisatie anders maakt, beter zelfs.
  • Voor op je ‘Over ons’ of recruitment pagina


Briefing

45 m.Interview

1 uurConceptversie

1Correctierondes

2Aantal woorden

1.500


Wat jouw bedrijf anders maakt, beter zelfs

Jouw bedrijf is het natuurlijk het leukste van allemaal. Schreeuw het daarom van de daken. Met een Founder / Colleague Story van maximaal 1.500 woorden op je recruitment-pagina moet je straks de sollicitanten van je site slaan.

Mensen lezen heel graag over andermans inspanningen en ervaringen. Die inspireren ons namelijk. Als je op Bestel klikt plannen we gelijk een briefing van 45 minuten in. Daarna ga ik direct aan de slag voor je. We kiezen samen de meest geschikte collega(‘s) uit en ik vraag diegene(n) het hemd van het lijf.

Achteloos content shoppen

Bij de Content Shop bestel je hoge kwaliteit teksten voor vaste prijzen. Dat scheelt je gedoe. Handig als je vrijblijvend de kracht van content een keertje wil uitproberen. Of als je juist op regelmatige basis je volgers wil trakteren op een enorme berg verse inspiratie.

Over de schrijver.

Ik ben Charlie Vielvoye en ik bestier deze Content Shop. Ik breng een hoop ervaring mee als schrijver. Ik vind het fantastisch om je collega’s te leren kennen en hét verhaal van je organisatie te vertellen. En ik ben er ook nog eens erg goed in. Wedje leggen? Bel mij maar eens!

Ho-ho, ik wil eerst even kennis maken.

Dat kan natuurlijk. Mailen of bellen mag altijd!

info(at)charlievielvoye.com

Foto’s Slideshow: Renée van der Heide In Beeld

Maak een website of blog op WordPress.com