e-book

  • Als je een heel boekwerk nodig hebt om je ei kwijt te kunnen.
  • Uitermate geschikt om te delen op je socials.
  • Perfect om uit te ruilen voor een mailadres van je bezoeker.

Briefing

1 uurConceptversie

1Correctierondes

3Eindproduct

1Aantal woorden

2.500


Schroef je conversie op of geef mee als relatiegeschenk

Een uitgebreide blog is niet genoeg omdat je zoveel te vertellen hebt. Je wilt een heel boekwerk over een onderwerp. Om uit te ruilen tegen een mailadres van je bezoeker bijvoorbeeld. Dan is een e-book van maximaal 2.500 woorden wat voor jou.

Het e-book is de pièce-de-résistance van de Content Shop. En straks van jouw site. Als je op Bestel klikt plannen we gelijk een briefing in van een uur. Daarna ga ik direct aan de slag voor je. Goed om te weten: er zijn 3 correctierondes bij de prijs inbegrepen.

Achteloos content shoppen

Bij de Content Shop bestel je hoge kwaliteit teksten voor vaste prijzen. Dat scheelt je gedoe. Handig als je vrijblijvend de kracht van content een keertje wil uitproberen. Of als je juist op regelmatige basis je volgers wil trakteren op een enorme berg verse inspiratie.

Over de schrijver.

Ik ben Charlie Vielvoye en ik bestier deze Content Shop. Ik breng een hoop ervaring mee als schrijver. Ik vind het fantastisch om mijn tanden in taaie onderwerpen te zetten en er dan ook nog eens 99,98% pure chocola van te maken. Voor jou, maar vooral voor je lezer. Zullen we maar gelijk beginnen?

Ho-ho, ik wil eerst even kennis maken.

Dat kan natuurlijk. Mailen of bellen mag altijd!

info(at)charlievielvoye.com

Foto’s Slideshow: Renée van der Heide In Beeld

Maak een website of blog op WordPress.com