Customer Success Story

  • Blije klanten leveren prachtige verhalen op, showboaten mag!
  • Komt je geloofwaardigheid sterk ten goede.
  • Slim om te gebruiken verderop in de Customer Journey.

Briefing

45 m.Interview

45 m.Conceptversie

1Correctieronde

1Aantal woorden

1.000


Laat zien hoe goed je het doet

Grote kans dat je met jouw product of dienst al veel mensen blij hebt gemaakt. Potentiële nieuwe klanten horen hier natuurlijk graag over. Ga voor een Customer Success Story van maximaal 1.000 woorden als je een verhaal hebt om trots op te zijn.

Gek genoeg is dit één van de minder gangbare vormen van online content, terwijl dit nou juist de verhalen zijn waarmee je kan pronken. Als je op Bestel klikt plannen we gelijk een briefing van 45 minuten in. Daarna ga ik direct aan de slag voor je. De perfecte klant uitzoeken laat ik aan jou over, maar ik doe het interview natuurlijk.

Achteloos content shoppen

Bij de Content Shop bestel je hoge kwaliteit teksten voor vaste prijzen. Dat scheelt je gedoe. Handig als je vrijblijvend de kracht van content een keertje wil uitproberen. Of als je juist op regelmatige basis je volgers wil trakteren op een enorme berg verse inspiratie.

Over de schrijver.

Ik ben Charlie Vielvoye en ik bestier deze Content Shop. Ik breng een hoop ervaring mee als schrijver. Laten we die ene blije klant waar je al maanden over opschept op netwerkborrels eens even goed op je site te zetten. En dan bedoel ik echt prominent hè. Zullen we maar gelijk beginnen?

Ho-ho, ik wil eerst even kennis maken.

Dat kan natuurlijk. Mailen of bellen mag altijd!

info(at)charlievielvoye.com

Foto’s Slideshow: Renée van der Heide In Beeld

Maak een website of blog op WordPress.com