Artist Bio

  • Wanneer je serieus werk gaat maken van je promo.
  • Een slimme variant volgens de onvolprezen SEP-methode.
  • Inclusief creatieve geeltjes-sessie.

Briefing

1 uurConceptversie

1Correctierondes

1Eindproduct

1Aantal woorden

300


Laat je artiestenbio klinken en voelen als je muziek

Ook zo’n hekel aan over jezelf schrijven? Je bent zeker niet de enige! Meteen uitbesteden die hap, want je bio wordt straks daadwerkelijk gelezen door boekers, labelbonzen en potentiële fans. Bestel een Artist Bio van 300 woorden!

De Artist Bio wordt geschreven volgens het onvolprezen SEP-stramien*: sound | experience | product. Dus drie alinea’s, een pakkende quote als titel en een killer laatste zin. Als je op Bestel klikt plannen we gelijk een creatieve geeltjes-sessie in van een uur.

* = het briljante idee voor dit rijtje leerde ik van Joep Luycx, van de joepie academie.

Achteloos content shoppen

Bij de Content Shop bestel je hoge kwaliteit teksten voor vaste prijzen. Dat scheelt je gedoe. Handig als je vrijblijvend de kracht van content een keertje wil uitproberen. Of als je juist op regelmatige basis je volgers wil trakteren op een enorme berg verse inspiratie.

Over de schrijver.

Ik ben Charlie Vielvoye en ik bestier deze Content Shop. Ik breng een hoop ervaring mee als schrijver. Ik vind het fantastisch om in de muziek en het verhaal achter de artiest te duiken en een bio te schrijven waar de de adrenaline vanaf spat. Zullen we maar gelijk beginnen?

Ho-ho, ik wil eerst even kennis maken.

Dat kan natuurlijk. Mailen of bellen mag altijd!

info(at)charlievielvoye.com

Foto’s Slideshow: Renée van der Heide In Beeld